måndag 7 december 2009

Julklappstips!

Vi har fyllt butiken till bredden med allt Ni behöver för att skapa stämning till jul - eller vad sägs om de underbara tomtarna, änglarna och granarna i hönsnät?
Finns med eller utan värmeljushållare och även hängande modeller med eller utan talgboll.
Vi gör gärna speciella paket till Dig eller kanske till företaget. Perfekt att ge bort istället för en blomma. Vi anpassar innehållet efter Dina önskemål, men de kan exempelvis innehålla glögg, korv, skorpor/knäckebröd, kryddor, ljus, tomte/ängel, grytlapp, servetter och doftpåse i olika kombinationer. Verkligen en toppenjulklapp!
Hos oss hittar Ni världens godaste glögg, som dessutom är vackert paketerad.
Vi har fått hem nya soffmodeller till superbra priser och det finns massor av nya tyger att välja mellan, som Du kan kombinera som Du själv vill. Leveranstiden är 6-8 veckor.Ett annat bra julklappstips till hemmet är Henric Bornanders underbara foton, både vanliga inramade foton och canvasfoton som det på bilden nedan.
Till barnen rekommenderar vi ett roligt spel från Jabadabado, som till exempel ett jättestort Yatzy, Memory eller Fia med knuff. Alla i glada färger! Vi har också fått hem de populära födelsedagstågen och speldostårtorna.
Det här var bara ett litet urval av allt nytt vi har fått hem till jul. Vi har självklart ännu fler bra julklappstips i butiken.
Varmt Välkomna!

Inga kommentarer: